Welkom bij uw rijangstcoachspijkenisse.nl 
 Veilig mobiel blijven 

Rijangst auto rijden
  • Een voorbeeld: Je bent 16,5 jaar en je haalt je rijbewijs. Een auto aanschaffen zit er voorlopig nog niet in. Dus de eerste jaren rijd je niet of nauwelijks auto. Daardoor verlies je steeds meer vaardigheden in het autorijden en je ziet jezelf eigenlijk nooit genoodzaakt te rijden.  
  • Dit is de meest voorkomende vorm van rijangst. Iedereen kent wel iemand in zijn omgeving  die de snelweg, langs water, parkeergarages, tunnels, bruggen, dat soort plaatsen niet op durft.

Wanneer je deze vorm van rijangst hebt gekregen doordat je simpelweg te weinig ervaring hebt opgedaan met het rijden op de snelweg of doordat het al heel lang geleden is dat je op de snelweg hebt gereden en niet weet of u het nog wel kan.

De lessen zijn niet alleen bedoeld voor mensen met rijangst. Het kan ook zijn dat je om één of andere reden langere tijd niet of nauwelijks gereden heeft of dat je door het drukker wordende verkeer wat onzeker geworden bent. Je rijdt bijvoorbeeld verkrampt waardoor je vermoeid aankomt na een autorit.

Door nieuwe kennis en vaardigheden op te doen krijg je meer zelfvertrouwen en leer je (weer) omgaan met het hedendaagse drukke verkeer. Je krijgt weer plezier in het autorijden en zult daardoor weer meer ontspannen in de auto zitten.


Ook voor nieuwe starten automobilisten....

Wij adviseren je om contact met ons op te nemen.